Hannes Törnqvist, Martin Hedvåg, Linus Strömgren
Johan Brorsson
Avb: Julien Linda, Billy Svenske, Sam Dada, Andreas Palm, William Nilsbeck

Oavgjort trots 10 man i 46 minuter!
Det blev en märklig match på Bokliden. Underläge, 0-1 i paus, en man mindre och Torpa var ytterst nära att vinna efter en stark andra halvlek.
Torpa inledde med en dubbelchans när Linus var fri i 4:e minuten, brytning till hörna och Hannes nickade hörnan över. Sedan hade hemmalaget en jättechans i 7:e minuten där vi efter en stolpträff fick undan bollen på mållinjen. LEIF hade mest boll och var farliga när man anföll. Vi fick mest kontra och på ett Martin inspel blev Hannes helt fri i 15:e men skott satt mitt på målvakten. Liatorp är fysiska och riktigt farliga när man matar in höga bollar i vårt straffområde. På ett sådant inspel blir det 1-0 i 21:a minuten. Vi får inte undan bollen tillräckligt bra och skottet från strafflinjen sitter i krysset. LEIF spelar allt bättre och vi kommer inte upp i vår vanliga nivå. Axel har en nick efter en högerhörna i 31:a som mv räddar, men annars är det mest LEIF. Joel får en billig varning lite senare, men när har tar två frisparkar i slutet kommer nästa ostskiva upp och Joel har bara att traska av. 1-0, 10 man, inget bra spel och det såg mörkt ut inför andra.
Ett byte direkt i paus, Hannes ut och Sam kommer in. Vi går ner på trebackslinje och försöker flytta upp. Dock är det LEIF som skapar ett par farliga chanser, där b la en boll är i ribban. Vi kriga dock förtjänstfullt och i 67:e kommer en lite oväntad kvittering. LEIF hörna som vi byter, Johan Brorsson får tag i bollen och löper 60 meter innan han kallt rullar in 1-1 med en boll i bortre hörnet. LEIF spelar passivt och vi kan flytta upp och har en bra period. I 76:e minuten faller 1-2. Lång frispark av Martin från högersidan, Johan Palm skallar bollen vidare till broder Axel och med en distinkt nick sitter ledningsmålet! Vi jobbar stenhårt men har det tufft på alla höga inspel. Det blir situationer och i 87:e får Axel bollen på handen efter en höjdboll. Domaren pekar på punken och kvittering hänger i luften. Nu går Oskar i målet åt rätt håll och gör en fin räddning och vi hoppas kunna hålla undan. LEIF ger inte upp utan pumpar på med höga bollar. Pressen blir för stor till slut och när bollen dimper mer i straffområdet kan en hemmaspelare göra 2-2 med ryggen mot målet. Lite snöpligt men sett till spel och chanser, rättvist. Vi gör ingen bra första halvlek men lyfter oss rejält och krigar oss till en poäng. LEIF är mycket bättre än tabellen visar och kommer att klättra. Torpa krigar enormt bra i andra och visar att vi är svårslagna. Alla hade kanske inte sin bästa dag på jobbet men starkt att ta poäng. Vi har bra moral och kunde med lite tur fått tre poäng med oss hem. Vi gör två fina mål och Johans B:s löpning vid 1-1 var grym. I andra får alla beröm men Linus, Johanx2 och Martin får en extra stjärna.
Hur som helst en spännande match för publiken. Nästa match blir mot VTIF Grimslöv hemma på Skogsängen den 1/6.